Lauren Kjolen

Feminin og grafisk flot kjole med ærmer. Style Lauren har indsnit bagpå og falder løst foran uden indsnit. Vælg en kort kjolelængde for at give kjolen et sporty look.  Kjolen har lynlås bagtil. Der er for i kropsdelen af kjolen men ikke i ærmerne. Med Style Lauren kan du vælge sidelommer som vil understrege det sporty og uformelle look.

Basisprisen på style Lauren er 2.100 DKK –Hvis du vælger et PRATO stof, som er en ekstra lækker kvalitet koster kjolen 2.200 kr.

Sådan designer du din Lauren kjole

Start med at vælge STOF til din kjole som vi gennemgår HER.

Vælg derefter HALSUDSKÆRING. Se inspirationsbilleder HER.

Vælg din ærmelængde. Se oversigt HER.

Det er ofte udfordrende for os kvinder at finde den helt rigtige kjole, som passer optimalt. Ikke mange af os kan hoppe i den samme størrelse både foroven og forneden – og det er sjældent muligt at sammenstykke to størrelser i én. The Audrey Concept kan netop dét. Læs mere om hvordan du finder frem til din perfekte KJOLESTØRRELSE HER.

Vælg din KJOLELÆNGDE. Vi måler længden fra toppen af lynlås bagpå og til nederste kant på kjolen. Se guide HER.

Nu er du klar til at afgive dine valg i ordreformularen nedenfor.

Klik på en variant i hver kategori. Dit valg vil vises til højre for kategorien

Ryd

Når du er klar til at afgive din bestilling

Tryk på TILFØJ TIL KURV – så sender vi en ordrebekræftelse til den mail du har opgivet og bekræfter ordren. Så snart vi har modtaget din forudbetaling på 50%, som står angivet i ordren, bekræfter vi leveringstid.

Leveringstiden er ca. 4 uger, alt efter hvilken ugedag du afgiver din ordre, og hvornår vi modtager din forudbetaling.