KJOLESTOFFER

Vi udvælger kun de bedste materialer fra overskudsproduktion

Made in Europe

Hver eneste kjole bliver til ud fra de bedste håndværksmæssige traditioner. Både stof og producenter er fra Europa, for at sikre både høj kvalitet og ordentlige arbejdsvilkår.

Uldstoffer fra Italien

De mange smukke uldstoffer kommer alle fra Italien, som vi har håndplukket i området omkring Firenze. Stofferne er alle overskudsproduktion fra modehuse, hvorfor der er ganske få meter af hver.

Vores ensfarvede WOOL BLEND er populær og er et stof af høj kvalitet.  Kvalilteten kommer fra en af de ledende uldproducenter i Europa. Indholdet er 53% polyester, 43% virgin wool og 4% elastan. The AUDREY Concepts Wool Blend kvalitet er perfekt til at rejse med, hvorfor vi benævner den TRAVEL QUALITY. Kjolen ser stadig flot ud, selvom den lige er kommet ud af kufferten. Bemærk at denne kvalitet indholder elastan, der gør stoffet fleksibelt og derfor giver kjolen god bevægelighed. Nogle af farverne er melange og har derfor et svagt nistret udtryk mens andre farver er kompakte. Det fremgår af hver stoffoto nedenfor.

PRATO stofferne har alle et mønster eller et melange udtryk. Disse stoffer er 100% uld og indholder ikke elastan. Det vil sige, at stoffet vil have lille fleksibilitet. Nogle få stoffer er uld/silke blend. Det vil fremgå af stoffoto nedenfor.

PRINT stofferne er overvejende i silke og har alle et print.

Det er ikke alle PRATO eller PRINT stofferne der er vist her. Vælg PRATO Selection eller PRINT Selection når du bestiller, hvis du deltager i personlig fremvisning og stoffet ikke findes nedenfor. Du kan efterfølgende i betillingsprocessen skrive en note om hvilket stof du har valgt.

Både de mønstrede og ensfarvede stoffer er vaskbare ved 30 grader på silkeprogram. Kan også renses.

Alle kjoler har foer i kropsdelen – hvilket vil sige, at ærmerne ikke er foret. Foret er 100% acetat og fås i mange farver. Få en flot effekt med en kontrastfarve i foer til din kjole.

Nederst på siden kan du se nogle eksempler på kjolestoffer og foer-farver.

Læs mere om hvordan du behandler din kjole og vasker miljørigtigt.

KJOLE STOFFER

FOER FARVER