Jacqueline Kjolen

LITTLE BLACK DRESS – Klassisk, cool og feminin ærmeløs kjole. Style Jacqueline har indsnit for og bag, som understreger din figur. Kjolen er fuldforet og har lynlås bagtil og slids for bevægelighed når du går og sidder.

Basisprisen på style Jacqueline er 1.900 DKK baseret på kvaliteten PARIS – WOOL BLEND.

Hvis du vælger et PRATO stof er der et tillæg på 200 DKK.

Vælger du et COMO PRINT stof er der et tillæg på 400 DKK.

Se mere om stofvalg nedenfor.

 

Sådan designer du din Jacqueline kjole

Gennemgå dine valgmuligheder nedenfor inden du taster dine valg ind i bestillingen.

Start med at vælge STOF til din kjole som vi gennemgår HER. Du skal vælge både kjolestof og foer-farve. Foret er benævnt Lining og ligger lige efter alle kjolestofferne. Det er ikke alle PRATO og PRINT stoffer vi viser på siden, men et udsnit. Kontakt os hvis du vil ønsker at se dem alle.

Vælg derefter HALSUDSKÆRING HER

Alle LYNLÅSE er skjulte. Kun lynlåshovedet er synligt. Du kan vælge mellem 3 slags lynlås-hoveder i metal, hvis stoffet matcher en sort lynlås. Det gør stort set alle vores stoffer. Er stoffet lyst vil det være en lynlåsfarve der matcher stoffet med et dråbehoved i metal i lynlåsens farve. Til sort lynlås kan du vælge den almindelige diskrete med sort dråbehoved, dråbehoved i sølv eller en sølvring. Dine valg bliver vist i ordreformularen.

Det er ofte udfordrende for os kvinder at finde den helt rigtige kjole, som passer optimalt. Ikke mange af os kan hoppe i den samme størrelse både foroven og forneden – og det er sjældent muligt at sammenstykke to størrelser i én. The Audrey Concept kan netop dét. Læs mere om hvordan du finder frem til din perfekte KJOLESTØRRELSE HER.

Vælg din KJOLELÆNGDE. Vi måler længden fra toppen af lynlås bagpå og til nederste kant på kjolen. Se guide under kjolestørrelser HER.

Afgiv dine valg i ordreformularen nedenfor.

Klik på en variant i hver kategori. Dit valg vil vises til højre for kategorien. Hvis du ønsker at tilføje en note, kommer der et kommentarfelt op, efter du har godkendt din bestilling.

Ryd

Når du er klar til at afgive din bestilling

Tryk på TILFØJ TIL KURV – så sender vi en ordrebekræftelse til den mail du har opgivet og bekræfter ordren. Så snart vi har modtaget din forudbetaling på 50%, som står angivet i ordren, bekræfter vi leveringstid.

Leveringstiden er ca. 4 uger, alt efter hvilken ugedag du afgiver din ordre, og hvornår vi modtager din forudbetaling.