HALSUDSKÆRING OG ÆRMER

Nedenfor er 5 halsudskæringer du kan vælge imellem, når du skal designe din egen personlige kjole

Design din Jacqueline kjole med The Audrey Concept

1.

CLASSIC halsudskæring – halsen er rund og ligger tæt på halsen, dog stadig med “luft” til halsen og ovenpå kravebenet. Denne halsudskæring giver et skarpt og ikonisk look.

2.

SEMI OPEN halsudskæring er mere åben end Classic. Ønsker du at bevare et klassisk look men med lidt mere synlig hud og gerne vise dit kraveben skal du vælge Semi Open.

3.

BOAT halsudskæring er en meget feminin klassiker, der giver en smuk hals. Åbningen går ikke længere ud, end at evt bh-stropper bliver dækket.

4.

V-SLIT- for et mere sporty look er V-slit et godt valg. Den er baseret på Semi Open, men med en slids i.

5.

V-NECK – et sporty, cool og uformelt valg.

Du kan vælge mellem 4 mulige ærmelængder

Style Kelly og Style Lauren er begge kjoler med ærmer. Ønsker du en kjole uden ærmer skal du vælge Style Jacqueline.

2 af ærmerne SEMI LONG og LONG kan vælges i en kortere version.

Hvis du har en specielt ønske til ærmelængden, så vælg en ærmelængde der kommer tætest på det du ønsker og noter dit ønske til slut på din ordre.

 

1.

SHORT ærme – slutter ca midt på armen. Ærmet er feminint og åbent og sidder ikke tæt til armen.

 

2.

ELBOW ærmet sidder ned til dit albueknæk. Ærmet er ca. 30 cm langt. Alt efter hvor lang din overarm er vil vi kunne tilpasse ærmet, hvis du ønkser en anden længde end de ca. 30 cm. Vælg ærmet i ordreformularen, og skriv en note til os sammen med sin bestilling.

 

3.

SEMI LONG eller 3/4 – ærmet er beregnet til at sidde ca. midt på underarmen. Ærmet er ca. 46 cm langt i str 38. Du kan vælge i ordreformularen et 5 cm korter ærme, hvis du ønsker det.

 

Design din Kelly kjole med Audrey Concept

4.

LONG – ærmet er beregnet til at sidde ca. lige før dit håndled slutter. Ærmet er ca. 58 cm langt i str 38. Du kan vælge i ordreformularen et 5 cm korter ærme, hvis du ønsker det.