Find din kjolestørrelse

Få en kjole som passer netop din figur

Det er ofte udfordrende for os kvinder at finde den helt rigtige kjole, som passer optimalt. Ikke mange af os kan hoppe i den samme størrelse både foroven og forneden – og det er sjældent muligt at sammenstykke to størrelser i én. The Audrey Concept kan netop dét.

Mål dig frem til din perfekte størrelse

Det er indsatsen værd. Belønningen vil være en Audrey kjole som passer perfekt på netop din figur. Få fat i et målebånd eller en snor (som du bagefter måler på en tommestok eller lineal).

Du har brug for følgende mål

Barm: Mål brystet på det bredeste sted og sørg for, at målebåndet går lige hen over ryggen.

Talje: Mål taljen på det smalleste sted.

Hofte: Mål hoften ca 20 cm ned fra taljen – på det bredeste sted og sørg for, at målebåndet går lige hen over bagdelen.

Find din størrelse i skemaet

Du vil sandsynligvis ikke passe alle målene 100%. Prioriter at barmen passer dig godt (+ 1-3 cm). Hvis du fx passer en str 38 foroven og en str 40 forneden, vælger du 38/40.

Find din kjolelængde

Kjolelængden er målet fra øverst på lynlåsen i nakken og ned. Find din højde i tabellen og vælg om din kjole skal være over eller på knæet.

Stadig i tvivl om din størrelse?

Du er altid velkommen til at maile os dine mål eller vedhæfte dem i en kommentar til din ordre. Så dobbelttjekker vi, om den valgte størrelse passer dig. Send os følgende mål: Brystvidde, taljevidde og hoftevidde.

Ønsker du en særlig kjolelængde?

Send os den ønskede længde og så skriver vi det ind i din bestilling.

Spørgsmål?

Har du spørgsmål til bestilling af din Audrey Concept kjole om måltagning, materialevalg eller andet er du velkommen til at kontakte os på info@theaudreyconcept.com

Se mere om Jacqueline, Kelly og Lauren kjolerne >>