FIND DIN KJOLESTØRRELSE

Få en kjole der passer netop din figur – du kan sammensætte 2 størrelser

Det er ofte udfordrende for os kvinder at finde den helt rigtige kjole, som passer optimalt. Ikke mange af os kan hoppe i den samme størrelse både foroven og forneden – og det er sjældent muligt at sammenstykke to størrelser i én. The Audrey Concept kan netop dét.

Mål dig frem til din korrekte størrelse

Det er indsatsen værd. Belønningen vil være en Audrey kjole som passer netop din figur. Få fat i et målebånd eller en snor (som du bagefter måler på en tommestok eller lineal).

Du har brug for følgende mål (stram ikke målebåndet, men hold det til)

Barm: Mål hen over brystet (med evt undertøj) på det bredeste sted og sørg for, at målebåndet går lige hen over ryggen.

Talje: Mål taljen på det smalleste sted.

Hofte: Mål hofte på det bredeste sted (det er ca 20 cm fra taljen) og sørg for, at målebåndet går lige hen over bagdelen.

Find din størrelse i skemaet

Du vil sandsynligvis ikke passe alle målene 100%. Prioriter at barmen passer dig godt (+ 1-3 cm). Hvis du fx passer en str 38 foroven og en str 40 forneden, vælger du 38/40.

Der er forskel på kropsmål og kjolemål. Kjolemålet bør altid være 2-4 cm større end kropsmål, med mindre det skal være en meget stramt siddende kjole. Selvom en kjole skal sidde til, skal der alligevel være plads til bevægelighed.

Hvis stoffet er uden stræk (stretch så som elasthan eller lycra), er det vigtigt at kjolen ikke er for tæt på kropsmål. Det er altid nemmere at sy lidt ind end at skulle gøre en kjole større.

FIND DIN KJOLELÆNGDE

Kjolelængden er målet fra øverst kant af kjolen bagpå ved lynlåsens start og ned til den afsluttende kant af kjolen. Hvis du måler en af dine egne kjoler er det vigtigt, at du holder målebåndet til, ned langs kjolen, med mellemrum, istedet for at tage målet i et langt mål. Sørg også for at din kjole ligger på en plan overflade fx et bord eller et gulv.

Find din højde i tabellen og vælg om din kjole skal være kort, over, på eller under knæet. Nu kan du aflæse din længde-reference på kjolen til venstre i tabellen.

Det er denne reference du bruger i din ordre. Hvis du vil vide hvilket må i cm det svarer til, se længere nede.

I tabellen nedenfor vil du kunne se hvilket mål i cm din valgte kjolelængde-reference svarer til. Målene springer med 5 cm. Ønsker du et mere præcis mål, eller et mål der ligger mellem de angivne kjolelængde referencer, skriver du bare det på din ordre. Der vil altid være en mindre tolerance – det kan være måden man måler på eller stoffets fald eller hvordan kjolen falder på ens krop.

I tabellen er angivet kjolestørrelser øverest og mål under hver størrelse er i cm

Stadig i tvivl om din størrelse eller kjolelængde

Du er altid velkommen til at maile os dine mål eller vedhæfte dem i en kommentar til din ordre. Så dobbelttjekker vi, om den valgte størrelse passer dig. Send os følgende mål: Brystvidde, taljevidde og hoftevidde. Ønsker du en særlig kjolelængde, så send os den ønskede længde og så skriver vi det ind i din bestilling.

Har du spørgsmål til bestilling af din Audrey Concept kjole om måltagning, materialevalg eller andet er du velkommen til at kontakte os på info@theaudreyconcept.com

Se mere om Jacqueline, Kelly og Lauren kjolerne