CUSTOMIZE DIN EGEN IKONISKE KJOLE

The Audrey Concept gør det muligt at sammensætte dit helt personlige look. Den perfekte kjole efter dine ønsker og til dine behov. Customize din egen ikoniske og tidløse kjole i de smukkeste uldkvaliteter fra Italien – altid med fokus på stoffets kvalitet og holdbarhed.

Start med at vælge en af de 3 modeller nedenfor.

Jaqueline kjole style 3

Style Jacqueline 

Super elegant, klassisk, ærmeløs kjole. Jacqueline kjolen har indsnit for og bag, som understreger din figur. Den ultimative LBD – The Little Black Dress.

Kombiner med en jakke eller cardigan på jobbet og transformer Jaquelinekjolen til en cocktailkjole med festlige sko og flotte smykker.

Kjole som foto kr 1.900

Style Kelly

Klædelig og klassisk kjole med ærmer. Kelly kjolen har indsnit for og bag. Den sidder behageligt til og giver dig bevægelsesfrihed.

Vælger du som her en bådhals har du en kjole for livet, du vil vende tilbage til igen og igen. Vælg selv din ærmelængde.

Kjole som foto kr. 2.100

Style Lauren

Feminin og grafisk flot kjole med ærmer. Lauren kjolen har indsnit bagpå og falder løst foran, uden indsnit fortil. Lauren fås med lommer i sidesømmen, der er med til at give den et sporty look.

Du kan vælge en kort kjolelængde og understrege dine ben med flotte tights, eller lade den være i en længde lige over knæet.

Kjole som foto kr. 2.100