Bliv Audrey-ambassadør

Som Audrey-Ambassadør kan du blive vært for et Audrey Concept arrangement

Vi kommer til dig privat eller i dit firma i Storkøbenhavn

  • Du samler minimum 6 personer inkl. dig selv.
  • Du får 250 kr. rabat på din egen kjolebestilling, når du påtager dig værtsrollen ved at invitere og finde tid og sted.
  • Du får yderligere 100 kr. i rabat for hver kjole dine gæster bestiller.
  • Værtinderollen indebærer, at du står for at invitere og koordinere min 5 personer.
  • Audrey Concept leverer drikkevarer og snacks.

Er det noget for dig?

Kontakt os for yderligere information på cb@theaudreyconcept.com

The Audrey Concept – Customize din egen ikoniske kjole

The Audrey Concept gør det muligt at sammensætte dit helt personlige look. Den perfekte kjole efter dine ønsker og til dine behov. Customize din egen ikoniske og tidløse kjole ved at vælge din yndlingshalsudskæring, din foretrukne ærmelængde, din perfekte kjolelængde – i den smukkeste uldblend kvalitet, altid med fokus på stoffets kvalitet og holdbarhed.

Få en kjole som passer netop din figur

Det er ofte udfordrende for os kvinder at finde den helt rigtige kjole, som passer optimalt. Ikke mange af os kan hoppe i den samme størrelse både foroven og forneden – og det er sjældent muligt at sammenstykke to størrelser i én. The Audrey Concept kan netop dét.

The Audrey Concept kjolen er også perfekt at rejse med. Vores kjoler er syet i blandingstekstiler som er perfekte til at rejse med. Din kjole ser stadig flot ud, selvom den lige er kommet ud af kufferten.

Men en Audrey Concept kjole er du altid velklædt i en velsiddende kjole. Kjolen er perfekt, hvis du har et erhverv med mange rejsedage og ofte skal direkte fra job til repræsentation.

The Audrey Concept hylder alle kvinder, som ønsker at føle sig afslappet og godt tilpas i et stilsikkert look – i både formelle og uformelle sammenhænge.