COSTUMIZE DIN EGEN IKONISKE KJOLE

The Audrey Concept gør det muligt at sammensætte dit helt personlige look. Den perfekte kjole efter dine ønsker og til dine behov. Customize din egen ikoniske og tidløse kjole ved at vælge din yndlingshalsudskæring, din foretrukne ærmelængde, din perfekte kjolelængde – i den smukkeste stof, altid med fokus på stoffets kvalitet og holdbarhed.

IKONISK ELEGANCE

Selvom The Audrey Concept er født i Danmark, nord for København, er konceptet grænseløst. Det blev til med stærk inspiration fra de store ikoner, som står for tidløs, holdbar elegance. Jacqueline Kennedy, Audrey Hepburn og Christian Diors New Look m.fl. gjorde den lille sorte til et musthave i enhver kvindes garderobe.

The Audrey Concept hylder alle kvinder, som ønsker at føle sig afslappet og godt tilpas i et stilsikkert look – i både formelle og uformelle sammenhænge.

Bag The Audrey Concept står en målrettet kvinde med ypperlig sans for kvalitet, og en vision om at give kvinder et customized og stilsikkert fashion alternativ – online.

Christianne Brøndholt er uddannet fra CBS, startede i tekstilindustrien og fortsatte i modebranchen, hvor hun i mange år har arbejdet med en række store danske modebrands som Production, Purchase og Sourcing Manager. Christiannes grundlæggende passion for og indgående viden om stoffer og kvaliteter er en stor del af kernen i The Audrey Concept, hvor præcision, kvalitet og æstetik går op i en højere enhed.

Med på rejsen i The Audrey Concept er Christiannes sparringspartner, Merete ligeledes med mange år i modebranchen. Med eminent flair for salg og netværk og en inspirerende udadvendt personlighed er Merete med til at give Audrey substans og gå-på-mod.

 

KJOLEN DU VED FUNGERER

Få en kjole som passer netop din figur. Det er ofte udfordrende for os kvinder at finde den helt rigtige kjole, som passer optimalt. Ikke mange af os kan hoppe i den samme størrelse både foroven og forneden – og det er sjældent muligt at sammenstykke to størrelser i én. The Audrey Concept kan netop dét.

The Audrey Concept kjolen er også perfekt at rejse med. Vores kjoler er syet i blandingstekstiler som er perfekte til at rejse med. Din kjole ser stadig flot ud, selvom den lige er kommet ud af kufferten.

Men en Audrey Concept kjole er du altid velklædt i en velsiddende kjole. Kjolen er perfekt, hvis du har et erhverv med mange rejsedage og ofte skal direkte fra job til repræsentation.

The Audrey Concept hylder alle kvinder, som ønsker at føle sig afslappet og godt tilpas i et stilsikkert look – i både formelle og uformelle sammenhænge.

ANSVARLIGT MINDSET

Slut med kjoler som hænger bagerst i skabet og aldrig bliver brugt. Audrey kjolerne er klassiske og tidløse. Præcis som navnet antyder. Det er kjoler som holder, uanset hvad moden dikterer og som kan dresses op og ned med hæle eller sneakers, sammen med dine yndlingsaccessories. En både fleksibel og bæredygtig måde at holde garderoben opdateret på.

Hver eneste kjole bliver til ud fra de bedste håndværksmæssige traditioner. Vi udvælger personligt tekstiler af den bedste kvalitet og producenter i Europa.

Med et ansvarligt mindset håber vi, at du ved at passe godt på din kjole, og have den i lang tid og derved minimere dit samlede tøj køb. Opbyg en god base i din garderobe af høj kvalitet, som kan bruges igen og igen.